Esittely
Ottelutilastot
JanPa - PJK
2016-2017 - Futsal Naiset - FN Kakkonen
Klo 13:15 TURENKI LH
19
Mar

Otteluennakko


Myös turnausemännät ovat edelliskaudelta tuttuja. 19.12.-15 janakkalassa pelattu ottelu päättyi niukasti JanPan 1-0 voittoon. Seuraava ottelu pelattiin 23.1-16 Ylöjärvellä jolloin tuloksissa päädyttiin tiukkaan 1-1 tasapeliin, jännitystä siis luvassa viikonloppuun.

PJK Naiset on motivoituneesti reenannut tulevia pelejä varten ja lähtevät innolla aloittamaan uutta kautta!

Naiset - JanPa 3-5


Toisessa pelissä vastaan asettui Janakkalan Pallo, eli JanPa. Janpan kanssa on ollut viime vuonna tasaiset väännöt, ja samaa oli odotettavissa nyt. Peli ei ollut kuitenkaan yhtään niin tasaista, kun luulimme. Alkuun olimme aivan pulassa taitavan JanPan liikuttaessa palloa. Puolustuspelimme ei toiminut ja JanPan nopea pelin pyöritys sai meidät sekaisin. Jo ajassa 0:12 kaivoimme pallon verkostamme ensimmäisen kerran. JanPa onnistui vielä kahdesti 6 ja 7 peliminuuttien kohdalla, ja tilanne oli jo karut 0-3. Otimme tässä tilanteessa aikalisän. Emmi Hellsten ja Jupu pitivät hyvän puheen miten parantaa puolustusta. Tämä puhe ei olisi voinut paremmin toimia, koska ensimmäisellä puoliajalla ei JanPa enää maalia saanut. Me puolestaan saimme maalihanamme auki! Saimme sivurajapotkun läheltä vastustajan maalia ja Linda Lohtander syötti Meikulle, joka laukoi pallon verkkoon.

Toinen puoliaika alkoi meille mieluisasti kun kavensimme jo 3-2 lukemiin. Linda syötti tämänkin maalin, hän tarjoili pallon Nillalle joka juoksi heittämällä ohi JanPan puolustuksen ja laukoi pallon upeasti takakulmaan. Nyt olimme uskoa täynnä, että pääsemme vielä tasoihin ja vaikka voittolukemiin! Koko joukkue painoi hulluna duunia ja halusi pisteille. Ikävä kyllä vastustaja löysi hienosti toimineesta puolustuksestamme aukon ja lukemat 4-2 ajassa 17:59. Emme lannistuneet tästä vaan jatkoimme samalla otteella, mitä viimeiset 10min oltiin pelattu. Tämä tuotti tulosta, kun saimme kulmapotkun ajassa 20:57. Ruhis toimitti pallon maalille ja Meikku survoi sen ihmiskasan keskeltä maaliin. Tilanne nyt 4-3 ja taas olimme maalin päässä tasurista! Loppupeli oli todella hienoa meiltä ja meillä oli monta upeaa maalipaikkaa. Nilla pääsi parikin kertaa läpiajoon, pari kertaa meillä oli jopa tyhjä maali edessä hienojen syöttökuvioiden päätteeksi. Ikävä kyllä viimeistely vaan puuttui. JanPa sai harmiksemme vielä yhden osuman kun peliaikaa oli jäljellä vain muutama minuutti. Lukemat 5-3 jäivätkin sitten lopputulokseksi ja pisteet meiltä saamatta.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
JanPa 5 - 3
(3-1)
14' Maali Henriksson Meri

14' Maalisyöttö Nimi

16' Maali Nimi

16' Maalisyöttö Nimi

20' Maali Henriksson Meri

20' Maalisyöttö Nimi
Lisää uutisia
Futsal Naiset
«  Kesäkuu   »
Kategoriat