Esittely
Ottelutilastot
PJK - TKT
2016-2017 - Futsal Naiset - FN Kakkonen
Klo 13:45 Pirkkahalli
6
Jou

Otteluennakko


Peliin lähdetään ikävä kyllä taas ilman "kunnon" maalivahtia. Tämä tarkoittaa sitä, että kaksi meidän maalivahtia ovat molemmat pois kokoonpanosta, ja jonkun kenttäpelaajan pitää uhrautua tolppien väliin. Kokoonpanossa on pari muutakin kysymysmerkkiä vielä, kun yhden pelaajan nilkka on temppuillut ja toisen pelaajan tulo on vielä epävarmaa. Toivotaan, että kokoonpanon sekavuus ei vaikuta peliin ja pystymme pelaamaan omaa peliämme!

TKT on myös uusi vastus meille. Futsalissa TKT on pelannut viime kaudet ykköstä, eli astetta korkeampaa sarjaa. Jalkapallossakin se pelaa korkeampaa sarjaa kuin me. Tiedossa on varmasti siis kova vastus.

#1 Johanna Salonen "MV"
#2 Emmi Hellsten
#5 Katariina Pitkänen
#10 Nilla Kianta
#15 Juulia Roth "C"
#16 Laura Pellinen
#18 Linda Brand
#20 Sini Majala
#24 Linda Lohtander
#25 Iina Ruhanen

Naisille tiukka tappio TKT:tä vastaan


Lähdimme otteluun ehkä hieman altavastaajina, koska tiesimme että pelistä on tulossa vaikea, sillä TKT on ollut aina kova porukka. Pelaajiakin tähän peliin oli suotu 8, joten peliaikaa oli luvassa jokaiselle.

Päätimme kokeilla hyväksi havaittua taktiikkaa "pidetään pakka kasassa", joka onneksemme saatiin toimimaan todella hyvin.
Ensimmäisellä puoliajalla peli pyöri kummissakin päissä, joskin TKT sai hiukan enemmän vetoja aikaiseksi, mutta luottokakkosmolari Johanna "Jorse" Salonen piti pintansa eikä päästänyt verkkoa heilumaan.
Tilanteita sateli molemmille, mutta maaleja ei kuitenkaan syntynyt ja puoliajalle lähdettiin 0-0 lukemissa.

Toisella puoliajalla oli viihdettä myös hyvässä että pahassa. Ennen pelin aloitusta päätimme että jos ei maaleja synny niin pidetään oma maali puhtaana ja pelataan kova, hyvä peli ja taistellaan loppuun asti.
Saimme puolenkentän tuntumasta sivurajan joka saatiin syötettyä Nillalle joka runnoi itsensä ketterästi vastustajan kahden pakin läpi, harhautti maalivahdin ja lukemat taululle 1-0 ajassa 19.08 !
TKT kiristi tahtia ja peli koveni, hyökkääjämme Nilla oli jo tässä vaiheessa saanut muutaman kovan osuman vastustajien toimesta, josta heidän virhesaldonsa kasvoi pikkuhiljaa.
Neljän minuutin jälkeen TKT kavensi 1-1 ajassa 22.43
Minuutti minuutilta peli koveni ja tunteet kuumenivat molemmin puolin, TKT teki toisen maalin ajassa 24.37.
Emme kuitenkaan luovuttaneet vaan yritimme parhaamme mukaan saada rakennettua maalipaikkoja joissa onnistuimmekin, maalit jäivät kuitenkin syntymättä. TKTn kolattua hyökkääjämme Nillan jo riittävän useaan kertaan, oli heidän virhetilinsä täynnä ja aikaa jäljellä noin puoli minuuttia.
Saimme vapaapotkun 10m. Laukojaksi lähti Ruhis ja laukoi valitettavasti tolppaa hipoen ohi.
Sekunnit kului ja peli päättyi lukemiin 1-2 TKTlle.

Vielä maininta Pirkkahallin kentän kunnosta. Kenttä oli erittäin pölyinen joka vaikeutti kaikkien joukkueiden pelaamista ja pölyisiä kaatumisia nähtiin useampaan otteeseen.

Sunnutaina jatkuu pelit harrastesarjan parissa Raholassa!

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
1 - 2
(0-0)
TKT
19' Maali Nimi
Lisää uutisia
Futsal Naiset
«  Kesäkuu   »
Kategoriat