Esittely
Ottelutilastot
TP-49 - PJK
2016-2017 - Futsal Naiset - FN Kakkonen
Klo 10:45 TURENKI LH
19
Mar

Otteluennakko


Kausi alkaa meille tutulla vastustajalla. Ensimmäinen viimekaudella pelattu ottelu Ylöjärvellä 23.1.-16 päättyi TP-49:n voittoon lukemin 1-2.
Sarja pelataan kuitenkin kaksinkertaisena ja saimme mahdollisuuden tsempata seuraavaan kamppailuun joka päättyi meidän kannaltamme parempiin lukeemiin eli 6-0 voittoon.
Ottelut TP-49 vastaan ovat olleet tasaisin ja kovia, joten nytkin on odotettavissa kovaa kamppailua!

Naisille futsalin avausottelusta voitto!


Futsalkauden avausottelussa kohtasimme tutun TP-49 :n. TP on tuttu vastustaja entisiltä kausilta, ja myös jalkapallon parista. Tiedossa oli tasainen vääntö ja sitä se olikin.

Pelin alku oli selvästi meidän hallintaa. Saimme pidettyä palloa hyvin ja rakennettua hyökkäyksiä. Vastustaja ei saanut maalipaikkoja. Verkko heilui ekan kerran jo 0:47 ajassa kun maalivahtimme Matilda ”Masa” Majuri avasi nopeasti pitkän pallon, jonka Nilla Kianta nappasi haltuunsa ja hienolla yksilösuorituksella pisti pallon maaliin. 0-2 osuma nähtiin ajassa 4:13 kun saimme sivurajapotkun läheltä vastustajan maalia. Iina ”Ruhis” Ruhanen meni antamaan potkua ja pisti pienen syötön vieressä odottaneelle Meri ”Meikku” Maatsalolle. Meikku otti pallon haltuun ja veti heti toisella kosketuksella pallon etukulmasta sisään. Peliämme sekoitti paljon monet ihmeelliset vihellykset tai niiden jättämättä viheltäminen tuomarin toimesta. Tunteet kuumeni ja pakkamme meni ehkä vähän sekaisin. Vastustajalle merkittiin virheitä ekalla puoliajalla neljä, vaikka paljon enemmän niitä mielestämme oli.. Ikävä kyllä vastustaja rikkoi kuparisemme ajassa 5:39 komealla potkulla sivurajan tuntumasta, jota emme saaneet blokattua. Ja ihan ensimmäisen puoliajan lopussa vastustaja pääsi harmiksemme vielä 2-2 tasoihin melkein identtisellä maalilla.

Puoliajalla sovittiin suunnitelma, miten vastustaja ei enää saa samanlaista maalia tehtyä. Tämä toimi täydellisesti ja vastustajan monesta yrityksestä huolimatta saimme aina sen rajapotkusta alkaneen kuvion blokattua. Toisella puoliajalla vastustajan kovaa pelaaminen vaan yltyi ja Nilla Kianta sai ainakin tuntea sen nahoissaan. Nilla oli pääsemässä yksin läpi kun hänet taklattiin kumoon. Nilla lensi puolivoltilla suoraan naamalleen maahan. Tästäkin tuomari antoi vain keltaisen, vaikka koko halli yleisöä myöten taisi huudella, että ”ulos!”. Onneksi Nilla pystyi hetken päästä peliä vielä jatkamaan. Toinen puoliaika oli kovaa ja tasaista vääntöä. Meidän puolustus pelasi hienosti ja esimerkiksi Juulia ”Jupu” Roth taisi pelastaa parit vastustajan maalipaikat upeilla heittäytymisillä laukausten eteen. Saimme kuitenkin ansaitun voittomaalin ajassa 6:54 kun Laura Pellinen pisti hienon korkean pallon omalta puolustusalueeltamme suoraan Linda ”Lantti” Brandin jalkaan. Lantti harhautti selkänsä takana olevan vastustajan hienolla kääntymisellä ja laukoi pallon verkkoon. Saimme pidettyä nämä lukemat pelin loppuun asti, eli 2-3 voitto kauden ensimmäisestä pelistämme!

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
TP-49 2 - 3
(2-2)
0' Maali Nimi

0' Maalisyöttö Nimi

4' Maali Henriksson Meri

4' Maalisyöttö Nimi

21' Maali Nimi

21' Maalisyöttö Nimi
Lisää uutisia
Futsal
Kategoriat