Esittely
Ottelutilastot
Tervarit - PJK Futsal
2016-2017 - Edustus - Futsal-liiga
Klo 15:00 Oulun Urheilutalo
5
Mar

Ennakkoinfo


Ottelun voit katsoa osoitteesta futsal-liiga.tv (Tervarit-välilehti)

PJK matkaa Tervareiden vieraaksi Ouluun


Futsal-liigan maaottelutauko on saatu päätökseen ja PJK:n futsal-edustuksen ottelut jatkuvat lauantaina 5.11.2016 klo 15:00 Oulun Tervareita vastaan. Joukkue lähtee liikkeelle varhain aamusta, matkaten 476km, pelaten pelin ja samat 476km takaisin Pirkkalaan. Rakkaudesta lajiin!

Vastustaja Oulun Tervarit aloitti kautensa voittamalla kotiottelussa Ilves FS:n lukemin 4-2 (1-1), mutta on tämän jälkeen kokenut viisi perättäistä tappiota (LeiF, Ruutupaidat, GFT, SoVo, Sievi). Maajoukkuetauko tulikin Tervareille hyvään väliin, sillä joukkueella on nyt ollut aikaa hioa etenkin puolustuspeliään kuntoon. Tämän kauden kuudessa ottelussa joukkue on päästänyt 37 maalia (eniten sarjassa), joten pelejä on vaikea ollut voittaa. Sarjan jumbopaikka ei varmasta tyydytä oululaisryhmää ja huomenna varmasti nähdään pisteitä janoava kotijoukkue. Joukkueen maaleista on vastannut kokenut Adrian Rizvani, joka on tehtaillut alkukaudesta 6+3 tehot.

Klubi matkaa Ouluun hyvistä lähtökohdista. Viime ottelu päättyi upeaan voittoon GFT:stä, joka nosti joukkueen itseluottamusta huomattavasti. Useamman ottelun mittainen tappioputki katkesi ja Klubi kipusi pois jumbosijalta, jättäen taakseen tulevan vastustajansa. Maajoukkuetauon ajan joukkue on harjoitellut hyvin ja kuviot huomiselle pitäisi olla kunnossa. Timo Lahti valitsi matkaan seuraavan kokoonpanon: Esa Saarinen (mv), Kasper Kangas (mv), Antti Ala-Myllymäki, Harri Joki, Toni Järvinen, Taro Lipponen, Timi Litmanen, Lauri Lätti, Antti-Petteri Mäkinen, Miikka Mörö, Kalle Strömberg, Jiri Simola (puuttuu kuvasta) & Tomi Tiira.


Mediatiimi haastatteli Kalle Strömbergiä perjantain viimeistelyharjoitusten jälkeen.

Millä mielin huomenna Ouluun ja mitä tiedät tulevasta vastustajasta?

”Hyvillä mielin reissuun, tärkeä ensimmäinen voitto saatiin viime kierrokselta raavittua ennakkoon kovasta GFT:stä ja nyt vakaa aikomus jatkaa voittojen tiellä. Vastustajasta tiedossa lähinnä taitavat Tervarilegendat Stafsula ja Rizvani, joiden kanssa on syytä olla tarkkana. Joukkue majailee vielä meitäkin alempana sarjataulukossa, joten varmasti kova halu on nousijajoukkueelle näyttää kaapin paikka.”

Alkukausi oli sinulle vaikea loukkaantumisten johdosta, nyt kuitenkin viime peleissä on mies ollut kunnossa ja tehopisteitäkin on tullut. Mikä on tämän hetken pelikunto?

”No ei tässä vielä ihan täydessä pelikunnossa olla, mutta parempaan suuntaan ollaan menossa. Pikkuvammoista enää kyse ja pelituntuma paranee koko ajan.”

Millä eväin Tervarit kaatuu?

”Koko joukkueen puolustuspelin on oltava timanttia, kuten Espoossakin viime kierroksella. Tarvittavat maalipaikat joukkueemme pystyy kyllä luomaan, kunhan omissa ei kolise liikaa.”

Terveiset PJK-faneille?

”Ensi viikolla kaksi tärkeää paikalliskamppailua kotisalissa, joten ei muuta kun tervetuloa sankoin joukoin kannustamaan!”

Ottelun voit katsoa osoitteesta futsal-liiga.tv (Tervarit - välilehdeltä)!

Tervarit – PJK 7-3 (2-1)


PJK matkasi viime lauantaina (5.11.2016) Ouluun, kohdaten vierasottelussa Tervarit. Pitkä menomatka vaihtui vielä pidempään paluumatkaan, kotijoukkue Tervareiden viedessä pisteet ansaitusti lukemin 7-3 (2-1).

Aikaisin lauantaina aamusta alkanut matka kohti Oulua sai ensimmäisen takaiskun heti lähdössä, sillä joukkueen toinen maalivahti Kasper Kangas joutui jäämään pois matkasta sairastumisen vuoksi. Lähes 500 kilometrin matkustamisen jälkeen joukkue saapui Oulun Urheilutalolle, tavoitteenaan jatkaa viime ottelun aktiivista puolustuspeliä sekä ottaa kauden toinen voitto. Ennen ottelua sarjajumbon paikalta löytynyt kotijoukkue Tervarit oli vahvistanut rivistöään kahdella uudella pelaajalla, kun Konstantin Belov ja Titi Essomba debytoivat Tervarit-paidassa.

Ottelun alku oli vauhdikasta peliä ja paikkoja siunaantui molempiin päihin. Mikäli PJK:n otteluraportteja on lukenut aiemmin tällä kaudella, seuraa tuttu lause: ”Ottelun alussa PJK pelasi aktiivisesti ja siirtyikin johtoon 4. peliminuutin kohdalla”. Tällä kertaa Toni Järvinen laukoin pallon maaliin kulmapotkukuvion päätteeksi (syöttäjänä Miikka Mörö). Maalin jälkeen peli aaltoili päästä päähän, molempien joukkueiden päästessä maalipaikoille. Seuraavakin lause on tuttua tutumpaa tämän kauden raporteista: ”15. peliminuutin kohdalla PJK:lle sattui ”mustahetki”. Ensin Dritan Stafsula tasoitti pelin ja lähes heti seuraavasta hyökkäyksestä Rony Knape vei kotijoukkueen 2-1 johtoon, Adrian Rizvanin toimiessa syöttäjänä molempiin maaleihin. Valitettavan tuttu avausjakso tältä kaudelta Klubille. Pelin alussa saadaan johtoasema, jonka jälkeen paikkoja lisämaaleihin on useita, mutta tämän jälkeen vastustaja siirtyy lyhyen ajan sisällä johtoon. Pukukoppeihin siirryttiin näin ollen lukemissa 2-1.

Toisella jaksolla ei ollutkaan sitten kuin yksi joukkue. Heti jakson alkuun Tervarit siirtyi 3-1 johtoon Iiro Vanhdellin toimesta (syöttäjänä Titi Essomba). Tämän jälkeen Tervarit loi vaarallisia maalintekotilanteita, mutta Klubin maalissa hyvän pelin pelannut Esa Saarinen piti joukkueen vielä mukana ottelussa. 29. minuutilla PJK saikin kavennusmaalin aikaiseksi, kun Lauri Lätti teki uransa ensimmäisen liigamaalin Kalle Strömbergin syötöstä. Hetken näytti jo siltä, että PJK pääsisi kuin varkain mukaan otteluun, mutta 32. minuutilla Knape iski illan toisensa ja lisäsi Tervareiden johdon jälleen kahteen maaliin. Tämän jälkeen viimeiset viisi minuuttia Klubi haki kavennusta ”reikäpaidalla”, mutta tällä kertaa maalinteko ei onnistunut. Tervareiden Iiro Vandell täydensi hattutemppunsa 35. ja 38. minuuttien maaleilla. Lopussa myös Tervarit harjoitteli yv-pelaamista kun ottelu oli jo ratkennut. Kesken Tervareiden pyörityksen Antti Ala-Myllymäki (Mörö) iski vielä yhden ”lohtumaalin” Klubille, jonka jälkeen Tervareiden Knape sai myös hattutempun valmiiksi. Näin ollen lukemat ansaitusti Tervareille 7-3 (2-1).

Ottelun jälkeen joukkueiden parhaimpina palkittiin Tervareista Juho Keskinen ja PJK:sta Toni Järvinen.

PJK:n ottelut jatkuvat paikallisderbyllä Ilves FS:ää vastaan keskiviikkona 9.11.2016 klo 19:00. On selvää, että Tervarit-pelin kaltaisella esityksellä ei kauden ensimmäistä kotivoittoa Futsal-historian menestyneimmästä seurasta oteta. Alkuviikon aikana onkin hiottava syöttötyöskentelyä, puolustuspeliä sekä maalintekoa, jotta pelissä voidaan taistella voitosta.

PJK:n kokoonpano: Esa Saarinen (mv), Timo Lahti (mv/valmentaja), Antti Ala-Myllymäki (1+0), Harri Joki, Toni Järvinen (1+0), Taro Lipponen, Timi Litmanen, Lauri Lätti (1+0), Antti-Petteri Mäkinen, Miikka Mörö (0+2), Kalle Strömberg (0+1), Jiri Simola & Tomi Tiira.

Ottelupöytäkirja: Tervarit - PJK (ottelupöytäkirja)

Maalikooste (Tervareiden tekemä):

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
Tervarit 7 - 3
(2-1)
Futsal
Lisää uutisia
Futsal
«  Helmikuu   »
Kategoriat