Esittely
Ottelutilastot
PJK - GFT
2016-2017 - Edustus - Futsal-liiga
Klo 17:00 Pirkkalan Vapaa-aikakeskus (Liikuntatalo)
7
Tam

Ennakkoinfo


Liput 7/2€

Ottelua voit seurata osoitteesta futsal-liiga.tv (PJK-välilehti)

GFT saapuu Pirkkalaan


Futsal-liigan joulutauko on saatu vietettyä ja tosipelit jatkuvat tänään Pirkkalan Vapaa-aikakeskuksella klo 17:00, kun PJK ja GFT kohtaavat toistamiseen tällä kaudella. Kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi PJK:n vierasvoittoon 4-7(2-3), joka on toistaiseksi ollut Klubin tämän kauden ainoa varsinaisen peliajan voitto.

Vierasjoukkue GFT saapuu Pirkkalaan maajoukkuekapteeni Panu Aution johdolla. Vaikean alkukauden jälkeen joukkueen peli on lähtenyt kulkemaan ja alla onkin 4 voittoa viimeisestä kuudesta ottelusta. Päävastuun joukkueen tehoista on kantanut maajoukkuekaksikko Autio (10+8) & Miika Hosio (6+15), jotka ovat olleet mukana lähes 75%:ssa joukkueen maaleista. Kauden ensimmäisestä kohtaamisesta vierasjoukkueella on varmasti paljon hampaankolossa ja odotettavissa onkin, että joukkue saapuu Pirkkalaan täysin eri asenteella kuin kauden ensimmäiseen kohtaamiseen.

Klubin peli on myös vaikean alkukauden jälkeen näyttänyt paremmalta. Kotipeleissä on pystytty täysin haastamaan sarjan kovimpia joukkueita (KaDy & Sievi FS), sekä pitkä tappioputki saatiin katkaistua vierasottelussa Ruutupaitoja vastaan. Sarjaa on jäljellä vielä 9 ottelua, joten tässä vaiheessa kautta hyvät ottelut/esitykset eivät kuitenkaan enää riitä, vaan pistetiliä on aloitettava kartuttamaan. Alkukauden tehokkaimmat pelurit ovat olleet Antti Ala-Myllymäki (7+6) ja Miikka Mörö (8+5).

Loppiaisen takia joukkueen kokoonpanotietoja ei mediatiimi ole saanut, mutta varmuudella ottelusta ovat pois ainakin Tomi Tiira (pelikielto) ja Antti Ala-Myllymäki (siviilikiireet).

Tervetuloa katsomoon! Liput 7/2€

ps. ottelua voi seurata tuttuun tyyliin myös osoitteesta futsal-liiga.tv (PJK-välilehti).

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
GFT
Lisää uutisia
Futsal
Kategoriat