Esittely
Ottelutilastot
Liikunnan Riemu - PJK
2016-2017 - Edustus - Futsal-liiga
Klo 14:00 Jyväskylän Monitoimihalli
21
Tam

Ennakkoinfo


Liput 8/4€

Ottelua voi seurata osoitteesta futsal-liiga.tv (Riemu-välilehti)

Tuplapeliviikonloppu alkaa Jyväskylästä


Klubi matkaa 21.1.2017 Jyväskylään Liikunnan Riemun vieraaksi. 14:00 alkavan ottelun panokset ovat kovat, vaikka sarjaa 8 ottelua jäljellä onkin. Jaossa on molemmille joukkueille äärimmäisen tärkeitä pisteitä ajatellen putoamistaistelua (tai playoff-unelman ylläpitämiseksi).

Tuleva ottelu on joukkueiden kauden kolmas kohtaaminen. Ensimmäisessä sarjaottelussa Riemu oli parempi Pirkkalassa lukemin 1-4 (1-1). Futsal-Cupissa PJK kävi kaatamassa Riemun 6-8 (3-3). Kuluvalla viikolla molemmat joukkueet yllättivät ”maajoukkuemiehistö” KaDy:n. Maanantaina Klubi tiputti KaDy:n Futsal-cupissa ja keskiviikkona Riemu vei derbyn nimiinsä. Odotettavissa onkin tasainen ja tiukka taisto, jonka molemmat joukkueet haluavat varmasti voittaa.

Sarjataulukkoa katsellessa joukkueiden kaudet ovat sujuneet lähes identtisesti. Vain yksi varsinaisen peliajan voitto, 4 ottelua päätynyt jatkoajalle, saman verran päästettyjä maaleja. Sarjataulukossa sijaa ylempänä Riemu on onnistunut kuitenkin voittamaan kaikki jatkoajalle menneet ottelut (pelannut myös yhden ottelun enemmän), josta 3 pisteen ero muodostuu. Maaleja jyväskyläläiset ovat tehneet kaksi PJK:ta enemmän. Tehokkain pelaaja Riemusta on ollut derbyn ratkaissut Eetu Parpala (6+8), jonka lisäksi Janne Törmänen ja Markus Riikilä ovat tehneet yli 10 pistettä.

PJK matkaa Jyväskylään hyvässä vireessä. Edellisissä otteluissa on pystytty täysin haastamaan sarjan kärkijoukkueet ja kirkkaimpana kruununa KaDy:n tiputus futsal-cupista. Joukkueen pelaajisto on toipunut pelikielloista, vammoista ja sairasteluista. Päävalmentaja Timo Lahti valitsi otteluun seuraavan kokoonpanon: Kasper Kangas (mv), Nico Suomalainen (mv), Toni Järvinen, Kalle Strömberg, Tomi Tiira, A-P Mäkinen, Antti Ala-Myllymäki, Timi Litmanen, Markus Lindroos, Jiri Simola, Miika Sainio, Ville Halme ja Miikka Mörö.

Millä mielin tuplapeliviikonloppuun Timo Lahti?

-Tärkeä viikonloppu edessä. Edessä on kaksi kovaa ottelua, joiden aikana pelaajistoa on saatava kierrätettyä, jotta kentältä löytyy koko ajan ”tuoreita jalkoja”. Toivottavasti saamme jatkettua hyviä otteita, jotka ovat parantuneet huomattavasti viiden viimeisen ottelun aikana. Nykypelimme riittää liigavauhtiin, joten uskon että hyvät otteet saavat jatkoa ja pistetili alkaa karttumaan!

Ottelun voit katsoa osoitteesta futsal-liiga.tv (Riemu-välilehti). Monnarilla pelattavaan otteluun liput maksavat 8/4€.

Riemu-ottelun jälkeen PJK matkaan huomenna PP-70 vieraaksi paikallisderbyyn! Tervetuloa Tesomalle kannustamaan Klubi voittoon. Ennakko ottelusta huomenna.


Jatkoaikatappio Jyväskylästä


21.1.2017 Klubi matkasi tuplapeliviikonlopun ensimmäiseen otteluun Liikunnan Riemun vieraaksi. Ennakkoon oli tiedossa, että ottelusta tulee tasainen ja molemmat joukkueet tarvitsevat pisteitä. Lopulta ottelu päättyi varsinaisen peliajan jälkeen lukemiin 4-4, mutta Riemu oli jatkoajalla parempi 5-4. Näin 2 pistettä jäi Jyväskylään ja Klubi matkasi yhden pisteen kanssa takaisin Pirkkalaan.

Ensimmäisen jakson alku oli kuin toisinto edellisistä otteluista. Klubin alku oli jälleen vaikea ja kotijoukkue Riemu sai luotua vaarallisia tilanteita, halliten ottelun alkua täysin. Kasper Kangas piti Klubia pystyssä hyvillä torjunnoillaan kun muu joukkue vielä herätteli itseänsä otteluun. 7. minuutilla Riemu siirtyi onnekkaasti johtoon kun Mika Halosen laukaus muutti suuntaa PJK-pelurin selästä ja päätyi maaliin. Heti seuraavalla minuutilla Riemun Markus Riikilä lisäsi johdon jo 2-0:aan. Tämän jälkeen Timo Lahti otti aikalisän ja kutsui joukot koolle. Aikalisän jälkeen nähtiinkin täysin erilainen PJK, jonka prässipeli alkoi toimia ja palloa saatiin kohti Riemu päätyä. Lopulta Timi Litmanen kavensi tilanteen 2-1:een Jiri Simolan syötöstä. Vielä erän viimeisellä minuutilla PJK tasoitti ottelun 2-2:een kun A-P Mäkisen maalille toimittama pallo meni maaliin Riemu-pelaajan jalasta.

Klubi jatkoi toisen jakson alun siitä mihin ensimmäisen jakson viimeinen 10min oli jäänyt. Hyvä karvauspeli ja aktiivinen liike aiheutti ongelmia Riemulle. 22. minuutin kohdalla Timi Litmanen iski illan toisensa ja vei Klubin ensimmäistä kertaa ottelussa johtoon. Ottelu jatkui PJK:n hienoisessa hallinnassa ja 31. minuutin kohdalla A-P Mäkisen tulinen laukaus vei vierailijat jo 2-4 johtoasemaan. Tähän maaliin kuitenkin lopahti PJK:n aktiivinen ja yhtenäinen karvauspeli. Riemu alkoi saada otetta pelistä ja lähti hakemaan tasoitusmaalia reikäpaidalla. Ensin Ville Vähäkoitti kavensi 3-4:ään ja heti seuraavalla minuutilla Sakari Holopainen tasoitti ottelun. Kahdessa minuutissa johtoasema oli sulanut ja edessä oli jatkoaika. Jatkoajan alkuun Ville Vähäkoitti iski illan toisensa ja Riemu oli jälleen johtoasemassa. PJK:n ylivoima sai vielä lopussa luotua muutaman vaarallisen tilanteen, mutta verkkoihin asti palloa ei saatu. Ottelun parhaina palkittiin Riemun Sakari Holopainen ja PJK:n Kasper Kangas.

Riemun tuottaman ottelukoosteen voit katsoa tästä:

Hukattua johtoasemaa tai pistemenetystä ei voi kauaa murehtia sillä PJK taistelee pisteistä uudelleen jo tänään. Paikallisderby PP-70 alkaa Tesoman Liikuntahallissa kello 18:00. Tervetuloa kannustamaan PJK voittoon!

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
Liikunnan Riemu 5 - 4 ja
4-4 (2-2)
Lisää uutisia
Futsal
Kategoriat