Esittely
Ottelutilastot
PJK - Mad Max
2016-2017 - Edustus - Futsal-liiga
Klo 14:00 Pirkkalan Vapaa-aikakeskus
5
Mar

Ennakkoinfo


Liput 7/2€

Sunnuntaina vieraita Valkeakoskelta


PJK:n neljän ottelun mittaisen kotipeliputken päättää tämän viikon sunnuntain ottelu Valkeakosken Mad Maxiä vastaan.

”Mäxit” ovat aloittaneet kauden vahvasti. Viime kaudella ykkösestä liigaan noussut joukkue on ottanut ensimmäisistä kuudesta pelistä kymmenen pistettä ja on sarjataulokossa kuudentena, kaksi sijaa PJK:ta (8:s) ylempänä. Kolmesta edellis pelistä Koskilaiset ovat ottaneet täydet kolmen pisteen voitot Riemusta, Ruutupaidoista ja Ilveksestä. Alkukaudesta Mäxit hävisi Kemille ja GFT:lle. Vieraspelistä Sieviä vastaan Mäxit saivat yhden pisteen jatkoaikatappiosta. Mad Maxin kantavia voimia liigassa on ollut tälle kaudelle Espanjasta saapunut pelaaja-valmentaja Alejandro Peris Mora, joka on ollut mukana 50% Mäxien maaleista (tehoin 6+4).

PJK:n alkukausi on myöskin ollut melko hyvä. Tällä hetkellä kuudesta pelistä otetut kahdeksan pistettä riittävät viimeiseen pudotuspelipaikkaan. Sarja on erittäin tasainen ja juuri tämän kaltaisista vastustajista kuin Mad Max Klubi tarvitsee pisteitä. Molemmat joukkueet kamppailevat samoista playoff-paikkaan oikeuttavista sijoista.

Peris Moran johtama Mad Max tarjoaa varmasti Klubille pahan vastuksen, kun kaksi parhaimmillaan nopeaa vastahyökkäyspeliä pelaavaa joukkuetta iskevät yhteen. Sunnuntaina odotettavissa jälleen siis tiukka taisto pisteistä. Kotiyleisön tukea tarvitaan jälleen!

PJK vs Mad Max Pirkkalan vapaa-aikakeskuksella sunnuntaina 5.11. kello 14.00. Tervetuloa!

Liput 7e/2e

Kausikortti 50e

Mad Max kumoon vakuuttavasti


PJK:n neljän ottelun mittainen kotipeliputki päättyi sunnuntaina Valkeakosken Mad Maxia vastaan.

Klubi pääsi siis pelaamaan neljättä viikkoa perätysten kotiparketillaan Pirkkalassa. Tämän kauden kotipelit ovat olleet suurimmaksi osaksi kaikki hyviä esityksiä pirkkalaisilta. Sama jatkui Mad Maxia vastaan. Pelin ensimmäinen jakso kului pääosin PJK:n hallinnassa. Mäxit saivat luotua vain muutaman vaarallisen tekopaikan. Maaleja jouduttiin tällä kertaa odottamaan aivan jakson lopulle asti. Vajaa kaksi minuuttia ennen jakson loppua alkoi tapahtua. Ensin Miikka Mörö tarjoili pallon keskustaan Miika Sainiolle, joka ei erehtynyt vapaasta paikasta. Peli 1-0 kotijoukkueelle. Vain minuutti edellisestä osumasta, kun AP Mäkinen pelasi pallon sivurajasta maalivahti Kasper Kankaalle, joka nousi pallon kanssa puoleen kenttään ja pommitti maalia kohti. Mäxien veskari Jan Holm torjui pallon eteen ja reboundeilla ensimmäisenä oli Timur Inapshba, joka viimeisteli varmasti. Tauolle klubin 2-0 johdosta.

Toiselle jaksolle Mad Max pääsi pelillisesti paremmin mukaan. Koskilaiset saivat luotua paljon enemmän hyviä maalipaikkoja kuin pelin ensimmäisellä puoliskolla. PJK iski kuitenkin ensimmäisestä paikastaan toisella jaksolla noin 22' minuutin kohdalla. Epäsuora vapaapotku kuuden metrin rajalta ja pallo Inapshban ja Sainion kautta kapteeni Mörölle, joka laukoi pallon maalin kattoon. Viisi minuuttia kolmannen maalin jälkeen Mörö väläytti jälleen laukaisu taitoaan. Inapshba tarjoili pallon kulmasta Mörölle reiluun kymmeneen metriin ja huikea pommi vasempaan yläkulmaan. 4-0 osuman jälkeen Mad Max lähti pyörittämään vaarallista ylivoimapeliään. Puolen tunnin kohdalla Mikko Heritty onnistui kaventamaan lukemat 4-1 takatolpalta. Tämän jälkeen PJK:n puolustusmuoto ei pettänyt ja klubin Antti Ala-Myllymäki ja Kalle Strömberg kaunistelivat lukemia vielä tyhjään maaliin. Pienenä kauneusvirheenä mäxien Veeti Lahtinen pääsi lopussa vielä iskemään vieraiden toisen maalin vastahyökkäyksestä. Se oli pieni lohtu koskilaisille. Täydet kolme pistettä klubille erittäin vakuuttavan esityksen jälkeen numeroin 6-2.

Voiton myötä PJK nousi sarjataulukossa sijalle seitsemän tasapisteisiin (11 pist.) kuudentena olevan GFT:n kanssa. Mad Max (10 pist.) on nyt kahdeksantena, pisteen klubin takana. PJK:n pelit jatkuvat tällä viikolla Jyväskylän vierailulla, kun vastassa on sarjaa johtava KaDy. Seuraava kotipeli on 18.11. Silloin klubi isännöi SoVoa.

PJK vs Mad Max 6-2 (2-0)

1. Kasper Kangas

6. Toni Järvinen

7. Antti-Petteri Mäkinen

10. Timur Inapshba

15. Lauri Lätti

17. Atte Ekholm

18. Valtteri Similä

22. Miikka Mörö

23. Antti Ala-Myllymäki

24. Kalle Strömberg

42. Mikke Litmanen

50. Miika Sainio

66. Erik Ojala

77. Omar Soli

Huolto: Valtteri Jaatinen

Valmennus: Timo Lahti

Pelin parhaat: Miikka Mörö (PJK) ja Alejandro Peris Mora (Mad Max)

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
6 - 2
(2-0)
Mad Max
Lisää uutisia
Futsal
«  Helmikuu   »
Kategoriat