Esittely
Ottelutilastot
PJK - SoVo
2016-2017 - Edustus - Futsal-Cup
Klo 17:00 Pirkkalan Vapaa-aikakeskus
18
Mar

Ennakkoinfo


Liput 7/2€

KaDy takana, SoVo edessä


PJK:n viime lauantain vierasottelusta Kampuksen Dynamoa vastaan ei jäänyt paljoa jälkipolville kerrottavaa pirkkalaisten puolesta.

Ottelun molempien puoliskojen lukemat kertovat rujosti pelin kaksijakoisuudesta. Ensimmäisen jakson jälkeen peli oli vielä 2-2 kun PJK:n puolustus-vastahyökkäystaktiikka toimi. Lauri Lätti ja Kalle Strömberg osuivat klubille. Toisen jakson romahdus alkoi aivan ensimmäisistä minuuteista lähtien kun liigan parhaisiin laukojiin kuuluva Sergei Korsunov sai kaksi kertaa vasurinsa auki lempipaikaltaa ja pommitti laukaukset takakulmaan. Ottelu hetkessä 4-2 Dynamolle. Viimeisen niitin pelille antoi Jukka Kytölän laukaus, joka kimposi PJK-pakin kautta maaliin. Kaiken kukkuraksi klubin ylivoimapeli kaatui karmeisiin syöttövirheisiin ja Kadylaiset rokottivat armottomasti. Loppulukemat lopulta tylyt 10-2 jyväskyläläisille.

Ruma Jyväskylän vierailu on unohdettava nopeasti, koska tänä viikonloppuna klubilla on edessään taas uusi haaste. Tällä kertaa kotiparketilla, kun vierailemaan tulee Kosovolaispelaajilla höystetty Someron Voima. PJK:n haastetta helpottavat SoVon kapteenin Arber Istrefin ja Xhevdet Xelan viime sunnuntain ottelussa ottamat punaiset kortit. Tästäkin huolimatta somerolaisilla riittää laajuutta ja laatua pelaajaringissä, joten viime kauden välierä joukkue ei ole missään nimessä helppo vastus pirkkalaisille. Klubin täytyy olla hereillä muun muassa aina vaarallisen maalitykin Gezim Vocan kanssa, joka omaa tappavan laukauksen molemmilla jaloilla. Myös kokenut maajoukkuemaalivahti Marko Laaksonen on ohitettava, jos klubi pisteitä mielii.

Viime kaudella PJK hävisi molemmat liigaottelunsa SoVolle. Vieraissa selkeästi lukemin 7-2 ja kotona niukasti 4-5.

Huomenna lauantaina ”liiksalla” jälleen vauhdikasta ja kuumatunteista futsalia kun ulkomaalaistaustaisiapelaajia pursuava oleva SoVo saapuu Pirkkalaan. Taistelu tärkeistä sarjapisteistä käy kuumana!

PJK vs SoVo lauantaina 18.11. Pirkkalan Vapaa-aikakeskuksella kello 17.00. Tervetuloa!

Liput 7e/2e

kausikortti 50e

Jos et pääse paikan päälle niin ottelu nähtävissä osoitteessa futsal-liiga.tv

Tappio SoVo:lle


Viime lauantaina 18.11 Someron Voima kävi nappaamassa täyden pistepotin Pirkkalasta, vaiherikkaan ottelun päätteeksi.

Taukolukemat 4-4 kertovat paljon ensimmäisestä jaksosta. Hyökkäys toimii, puolustus ei. Samaa voi sanoa molemmista joukkueista. PJK sai otteluun hyvän alun, tehden neljään ensimmäiseen minuuttiin kaksi maalia. Viimeistelijöinä Jiri Simola ja Antti Ala-Myllymäki. Molempiin maaleihin hyvän syötön antoi AP Mäkinen. Tämän jälkeen PJK:n peli oli aivan hukassa ja SoVo pääsi helpoille maalinteko paikoille. Klubin maalivahti Kasper Kangas torjui minkä pystyi, mutta Mikko Matinaro ja Gesim Voca tekivät maalin mieheen, joten somerolaiset pääsivät tasoittamaan ottelun. Molemmat maalit PJK:n karmeista puolustusvirheistä.

Seuraavaksi oli taas kotijoukkueen vuoro maalata. ”Taikuri” Kalle Strömberg kontrolloi hyvin Kankaan kovan purkupallon ja taituroi klubin jälleen johtoon. Vain vajaa pari minuuttia edellisestä Lauri Lätti pamautti yläkulmaan Strömbergin syötöstä. PJK jälleen ”vahvassa” kahden maalin johtoasemassa. Klubin haaveet taukojohdosta kariutuivat melko nopeasti, kun Gesim Voca teki vielä kaksi maalia jakson lopussa. Viimeisillä sekunneilla Voca pääsi vielä läpiajoonkin, mutta tämän Kangas selvitti. Tauolle siis lukemin 4-4.

Toisella jaksolla peli hieman passivoitui ja molemmat joukkueet saivat puolustuksensa paremmin organisoiduiksi. Jakson alussa SoVon Alysson Soareksen laukaus muutti erittäin onnekkaasti suuntaa PJK-pakista ja veto painui takanurkkaan ohi voimattoman Kankaan. Näissä 4-5 lukemissa pelattiin pitkään läpi toisen jakson. Molempien joukkueiden maalivahdit, PJK:n Kangas ja SoVon Laaksonen ottivat hyviä torjuntoja, joten lisämaaleja ei nähty ennen PJK:n reikäpaita peliä. Klubin ylivoima toimi tällä kertaa melko hyvin (ainakin verrattaessa katastrofaaliseen KaDy-peliin) ja hyviä paikkojakin syntyi. Laaksonen SoVon maalilla kuitenkin kesti. Valdrin Seferi kaunisteli lukemia vielä 4-6 ottelun lopussa.

PJK:lle jälleen siis tappio. Peli oli sen kaltainen, että pisteitä olisi voinut ottaa kumpi vaan. Toki maalipaikat ja laukaukset SoVolle aika selvin lukemin, mutta somerolaiset pääsivät rokottamaan kotijoukkuetta heidän omista virheistään. ”Jos itse tekee neljä maalia, niin sillä kuuluisi välillä voittaakin”, totesi eräs PJK:n pelaaja ottelun jälkeen.

Seuraavaksi PJK:lla on vuorossa taas vieraspeli. Tällä kertaa klubin ei tarvitse kauaksi matkustaa, kun vastassa Akaan Leijona Futsal. Leiffin pienessä salissa klubin täytyy saada oma pää tukituksi, jos pisteille mielii.

1. Kasper Kangas

7. Antti-Petteri Mäkinen

9. Tomi Tiira

12. Eetu Karjalainen

15. Lauri Lätti

17. Atte Ekholm

20. Markus Lindroos

22. Miikka Mörö

23. Antti Ala-Myllymäki

24. Kalle Strömberg

50. Miika Sainio

77. Omar Soli

99. Jiri Simola

Valmennus: Timo Lahti

Peli parhaat: Kalle Strömberg (PJK) ja Gesim Voca (SoVo)

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
4 - 6
(4-4)
SoVo
Lisää uutisia
Futsal
«  Helmikuu   »
Kategoriat