Esittely
Ottelutilastot
Leijona Futsal - PJK
2016-2017 - Edustus - Futsal-liiga
Klo 14:00 Toijala MT
25
Mar

Ennakkoinfo


Futsal-liiga.tv

Klubi Leijona futsalin vieraaksi Pirkanmaan paikallisotteluun


Lauantaina PJK:n taistelu pisteistä futsal-liigassa jatkuu vieraspelillä. Matka ei ole pitkä kun klubi matkustaa Akaaseen Leijona futsalin vieraaksi.

Leijona futsalilla oli viime viikonloppuna vapaata peleistä. Leiffin edellinen peli oli kaksi viikkoa sitten Ruutupaitoja vastaan, joka päättyi vakuuttavasti 5-1 akaalaisten hyväksi. Leijona futsalilla on yhdeksän pelatun pelin jälkeen koossa 17 pistettä. Viisi kolmen pisteen voittoa, yksi voittomaalikisan voitto ja kolme tappiota. Huomattavaa on, että sarjataulukossa kuudennella olevalle leiffille on tehty liigassa kuudenneksi eniten maaleja. Puolustus on siis haavoitettavissa. Leijonien hyökkäyspään tulivoima on myös tiedossa. Siitä kertoo 34 tehtyä maalia, joka on sarjassa kolmanneksi eniten. Leiffin parhaita tehomiehiä tällä kaudella ovat olleet maajoukkuemiehet Petri Grönholm (4+9) ja Miikka Hurme (9+2). Myös viime kauden maalikuningas Jussi Nyström (5+5) ja serbialaisvahvistus Dusan Milojevic (3+5) ovat olleet hyvässä vireessä.

PJK:n tilanne sarjassa on vähintäänkin tyydyttävä. Sija yhdeksän ja Kemi sekä Mad Max ovat pisteen päässä edessä. Taistelu playoff-paikoista käy kuumana, joten klubi kaipaa pisteitä joka ottelusta. Viime kauden futsal-liigassa PJK ei hävisi molemmat ottelunsa Leijona futsalille. Kotona lukemin 2-5 ja vieraissa 7-2. Lupauksia herätti ennen kuluvan kauden alkua pelattu harjoitusottelu leiffin monarilla, jonka klubi voitti 2-4.

Leijona futsal vs PJK lauantaina 25.11. Toijalan monitoimihallilla kello 14.00.

Lähde PJK:n tueksi Pirkanmaan paikallisotteluun! Liput 10e/7e

Jos et pääse paikan päälle, ottelu nähtävissä osoitteessa futsal-liiga.tv

Klubin seuraava kotiottelu (ja samalla vuoden viimeinen) on 2.12 kello 17.00 vs Kemi

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
Leijona Futsal 10 - 3
(5-1)
Lisää uutisia
Futsal
«  Helmikuu   »
Kategoriat