Esittely
Ottelutilastot
PJK - FC Kemi
2016-2017 - Edustus - Futsal-Cup
Klo 17:00 Pirkkalan Vapaa-aikakeskus
2
Jou

Ennakkoinfo


Liput 7/2€

Kemi kotona


Uusi viikko ja uusi peli jälleen. Viime viikonloppu meni PJK:lta jälleen täysin ala-arvoisesti. Lukemat 10-3 Leijona futsalin vieraana kertovat pelistä kaiken oleellisen. Puolustuspeli oli jälleen katastrofaalista. Käytännössä koko pelin ajan ”leiffi” pääsi kävellen maalintekotilanteisiin. Ainoana positiivisena asiana pelistä jäi käteen Omar Solin ensimmäinen futsal-liiga maali.

Nyt PJK palaa jälleen kotisaliinsa, jossa se lähtee haastamaan taitavaa ja nuorta Kemiä. Liigan pohjoisimman joukkueen alkukausi on sujunut tyydyttävästi. Kymmenestä pelatusta pelistä Kemi on saalistanut kaksitoista pistettä. Viisi voittoa ja viisi tappiota, tosin voitoista kolme ovat tulleet jatkoajan päätteeksi. Kemiläisten parhaita tehomiehiä tällä kaudella ovat olleet Sami Huhtiniemi (4+5), Paavo Jokinen (3+5) sekä Tuukka Pikkarainen (4+3). Klubin on syytä olla myös varovainen A-maajoukkueessa pelaavien Iiro Vanhan ja Ville Uimaniemen kanssa. Torjuntavastuun kemiläisten maalilla on koko kauden kantanut Lari Honkanen.

Viime kaudella PJK:n ja Kemin väliset kamppailut päättyivät selviin kotivoittoihin. Kemissä klubi kävi häviämässä lukemin 7-2, mutta keväällä kotipelissä kemiläiset taipuivat selvästi 8-0 pirkkalaisten käsittelyssä.

Kemi on futsal-liigassa tällä hetkellä seitsemäntenä, kaksi sijaa PJK:n edellä. Pisteeroa seurojen välillä on tosin vain yksi piste, joten voitto todellakin maistuisi klubille. Lauantain pelin jälkeen liiga jää yhden viikonlopun mittaiselle maajoukkuetauolle, kun Suomen futsalmaajoukkue pelaa pohjoismaiden mestaruudesta Norjassa. Vuoden viimeisessä ottelussa 16.12 klubi kohtaa vieraissa jälleen Kemin. Edessä on siis kauden pisin vierasreissu vuoden päätteeksi.

PJK vs Kemi lauantaina 2.12. Pirkkalan vapaa-aikakeskuksella kello 17.00.

Kaikki kannustamaan PJK:ta vuoden viimeiseen kotiotteluun!

Liput 7e/2e

Jos et pääse paikanpäälle niin ottelu nähtävissä osoitteessa futsal-liiga.tv

Futsal on parasta paikan päällä! Come on kluri!

PJK:n tappioputki sai jatkoa


Viime lauantain futsal-liigan ottelussa PJK ei saanut katkaistua kolmen ottelun mittaista tappioputkeaan kotiottelussa Kemiä vastaan. Pirkkalaisille positiivisena asiana pelistä jäi käteen parantunut puolustuspeli, mutta maalinteossa oli ongelmia.

Ensimmäinen jakso kului suurimmaksi osaksi nuoren ja taitavan kemiläisjoukkueen hallinnassa. PJK:lla oli ongelmia hyvien maalipaikkojen luonnissa, Atte Ekholmin tolppalaukausta lukuunottamatta. Kemiläiset sen sijaan pääsivät muutamia kertoja vaarallisille paikoille. Vierailijoiden parhaat tilanteet tulivat PJK:n virhetilin täytyttyä. Kemin Paavo Jokinen ja Tuukka Pikkarainen pääsivät kokeilemaan kymmenen metrin rangaistuspotkupisteeltä, mutta klubin veskari Kasper Kangas torjui molemmat yritykset. Ensimmäisen jakson toiseksi viimeisellä minuutilla Kemin Henri Louste rikkoi kuparisen Iiro Vanhan antamasta erikoistilanteesta. Näin ollen tauolle mentiin vierailijoiden 0-1 johdossa.

Toisella jaksolla PJK:n pallohallinta lisääntyi ja ajoittain klubi sai myös muutamia hyviä painostusjaksoja. Maalintilanteita Kemi onnistui kuitenkin edelleen luomaan enemmän. Kangas PJK:n maalilla piti kuitenkin maalin puhtaana. PJK:n toisen jakson paras tilanne oli Timur Inapshban ylärimaan laukoma vapaapotku. Noin neljä minuuttia ennen pelin loppua klubi lähti pyörittämään ylivoimapeliä. Laukaukset eivät kuitenkaan löytäneet tietään tolppien väliin ja puolisen minuuttia ennen pelin loppua Kemin parhaana palkittu Iiro Vanha naulasi pallon tyhjään maaliin. Vanha pääsi vielä aivan ottelun lopulla kokeilemaan kymmenen metrin rangaistuspotkusta, mutta tämäkään ”kymppi” ei mennyt sisään. Loppulukemien 0-2 myötä tärkeät pisteet lähtivät kemiläisten matkaan.

Lauantaina kärsitty tappio oli PJK:lle nyt neljäs perättäinen futsal-liigassa. Toki klubin viimeaikojen vastustajatkin ovat olleet sarjan kärkipäätä. Kemi-ottelun positiivinen puoli oli hyvä puolustuspeli. Futsalissa yleensä voittaa jos päästää vain yhden maalin (Kemin toinen maali tyhjiin). Kemin erittäin kurinalaisella pelaamisella oli suuri vaikutus klubin peliin. Hyvin organisoitu puolustaminen vaikeutti pirkkalaisten tilanteiden luontia. PJK:n puolitoista vuotta kestänyt maalintekojakso valitettavasti päättyi. Harvinainen fakta on siis se, että PJK oli tehnyt jokaisessa futsal-liigaottelussaan maalin ennen lauantain ottelua.

Nyt futsal-liigaa on pelattu yksitoista kierrosta eli puolet runkosarjasta. PJK on sarjassa yhdeksäntenä yhdellätoista pisteellä. Playoff-paikkaan oikeuttavaan kahdeksanteen sijaan on matkaa vain yksi piste. PJK:n tämän kauden selkeä tavoite on päästä playoff-paikalle runkosarjan päätteeksi. Sarja on erittäin kova tasoinen ja yhdetkään pisteet eivät tule helposti, mutta klubin pelaajisto pitää tiukasti kiinni yhteisessä tavoitteestaan.

Vuoden päätteeksi PJK:lla on edessään vuoden pisin vierasreissu kun klubi kohtaa jälleen Kemin lauantaina 16.12. toisen sarjakierroksen startatessa käänteisessä järjestyksessä. Seuraava kotiottelu on ensi vuoden ensimmäisenä sunnuntaina 7.1. kello 14.00. Vastassa on Akaalainen Leijona futsal.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
0 - 2
(0-1)
FC Kemi
Lisää uutisia
Futsal
Kategoriat