Kausipalkinnot 2018
28.10.2018 14:30 Uutiset / P-11

Palkitut 2018: Machel, Elias, Aarón ja Antti (Leo puuttuu kuvasta)

Tänä vuonna jaettiin seuran päättäjäisissä joukkueelle 3 varsinaista kausipalkintoa.

Lisäksi yksi pelaaja palkittiin seuran 10-pytyllä. Se on seuran kiertopalkinto, joka annetaan yhdelle tarkkaan valitulle P10 ikäluokan pelaajalle.

Ja tulihan sieltä yksi taustahenkilöpalkintokin joukkueeseen.

Kaikki palkitut ja perustelut palkinnoille alla:


10-pytty: Elias Vähä-Ypyä

Elias on ollut mukana pallokoulusta asti ja jo ensimmäisenä varsinaisena kautena pisti silmään huikealla yksilötaidollaan ja monipuolisella urheilullisuudella. Taidot on kehittynyt entisestään ja on varmasti ikäluokkansa taitavimpia pelaajia ihan Piirintasollakin mitattuna.

Eliaksen voi pelissä kuin pelissä heittää mille tahansa pelipaikalle ja antaa minkä tahansa roolin kentällä. Kaikki onnistuu huikealla tasolla.

Loistavien teknistentaitojen lisäksi omaa erinomaisen pelitietokoneen ja ymmärryksen jalkapallon pelaamisen taktisesta puolesta. Pelaaja joka omalla toiminnallaan saa usein joukkuekavereistaan enemmän irti ja tekee meistä sen voittavan joukkueen.

Valmennuksellisesti unelmapelaaja. Useinmiten tunnistaa itse tekemänsä virheet taikka joukkueen pelilliset ongelmat. Pystyy keksimään ratkaisut siihen, miten peliä voisi kehittää ja pystyy myös toteuttamaan muutokset jopa yksittäisen pelin tai harjoituksen sisällä. Eliaksen jalat ovat visusti maassa ja hän on iloinen, mukava, rento ja reilu kaveri kaikille. Eliaksen kanssa kaikki tulevat hyvin toimeen. Aina pieni hymynkare huulilla ja nauraa jopa valmennuksen huonoille vitseille.


Varsinaiset kausipalkinnot 2018:

1. Kesäkauden innokas ja aktiivinen harrastaja, Machel Hanna:

Haastajaryhmässä kantavia voimia kesän aikana ja teki ajoittain visiittejä kilparyhmänkin puolelle. Aina mukana innokkaalla ja aktiivisella otteella niin peleissä kuin treeneissä. Hyväkäytöksinen poika, joka on reilu kaveri muille. Kesän mittaan oppinut joukkuepelin salat hienosti. Ikinä ei purnaa valmennuksen antamia ohjeita, pelipaikkoja tms. kohtaan vaan tekee tunnollisesti asiat annettujen ohjeiden mukaan.

2. Kesän kovin kehittyjä, Leo Virkkunen:

Pääasiassa kesäkausina mukana oleva pelaaja, joka lähtee pieneltä takamatkalta aina keväällä mukaan kun moni muu harjoitellut koko talven. Aloitti kauden haastajaryhmässä, mutta saavutti hämmästyttävän nopeasti liigapeleissä vaadittavan tason ja pelasikin pitkin kautta paljon molemmissa ryhmissä. On edelleen se pelaaja, joka pelkällä tahdonvoimallaan ja hurjalla urheilullisuudellaan ratkoo koviakin pelejä vaikka yksin. Tänä kesänä kuitenkin oppinut syöttö sekäj joukkuepelin salat ja pystyy lukemaan pelitilanteita erinomaisesti. Kesän aikana kehittynyt huikeasti kaikilla jalkapallon osa-alueilla, niin teknisesti ja taidollisesti kuin taktisestikin.

3. Vuoden henkinen kehittyjä, Aarón Ruiz Halmi:

Poikien kanssa touhutessa aina välillä sattuu ja tapahtuu kaikenlaista. Jotkut pojat sähläävät enemmän, jotkut vähemmän. Monen osalta ollaan yhdessä töitä tekemällä saatu hiottua pahimmat särmät ja joukkueena ollaan hitsaannuttu enemmän ja enemmän yhdeksi porukaksi, jossa ollaan kavereita kaikkien kanssa.

Halusimme palkita yhden erinomaisen esimerkin henkisestä kehittymisestä. Poika joka vielä pari vuotta sitten söi joukkuekaverin eväskeksit vaihtopenkillä toisen ollessa kentällä, on viime vuoden aikana muuttunut toisia kunnioittavaksi ja kannustavaksi joukkuepelaajaksi. Enää ei valmentajien huomio mene treeneissä siihen, että etsitään juoksulenkillä puun taakse piiloutunutta vesseliä, vaan nyt näyttää ihan luontaisesti mallia ja esimerkkiä kavereilleen. Toki edelleen mukana on se sama poikamainen kujeilu, mutta se kuuluu asiaan kun ei olla liian vakavissaan mukavan harrastuksen kanssa.


Taustahenkilöpalkinto, PJK vastuunkantaja, Antti Hiljanen:
Omalla ja erityisen kovalla panoksellaan kantanut joukkuetta vuodesta toiseen ja sillä mahdollistaneet monen lapsen harrastuksen   
Lisää uutisia
P-11
«  Syyskuu   »
Kategoriat