PJK P9 Kesäkauden 2019 tiedote
13.4.2019 12:26 Uutiset / P-9

P9-poikien jalkapallokesä!

PJK2010- syntyneiden joukkue koostuu n 25 pojasta, useasta valmentajasta sekä joukkueenjohtajasta ja rahastonhoitajasta.

Pojista kootaan kolme joukkuetta, joihin valmentajat tekevät jaot. Valmentajat muuttavat jakoja kesän aikana tarpeen mukaan. Kaikki joukkueet pelaavat Suomen palloliiton Tampereen seudun pelejä.

musta pelaa liigaa

sininen 1 divaria

valkoinen 2 divaria

REENIT

Ilmoittautuminen jopoxissa, mielellään viimeistään edellisenä päivänä.

Huhti-toukokuussa

MA klo 17-18 Naistenmatkan ala-asteen kenttä

TO klo 17-18 Toivion koulun kenttä

LA klo 11-12 Keskuskenttä

Kesäkuusta alkaen

MA klo 17.30-19 Haikka

TO klo 17-18 Killo

LA klo 11-12 Keskuskenttä

Heinäkuussa on kolmen viikon tauko harjoittelusta. Kausi kestää noin syyskuun puoliväliin, ja päättyy silloin yhteisiin päättäjäisiin.

PELIT

Pelejä on Pirkanmaan alueella, kannattaa suosia kimppakyytejä ja peleihin tullaan 30 min ennen ensimmäisen pelin alkua. Ilmoittautuminen peleihin viimeistään 3 päivää ennen pelejä, jotta voidaan sitten pyytää muista peliryhmistä tarvittaessa lisää pelaajia.

TURNAUKSET

Osallistumme kahteen turnaukseen kesäkauden aikana; toinen alkukesästä ja toinen sitten loppukesästä. Jos lisää halutaan turnauksia niistä tulee erillinen maksu.

TAUSTAHENKILÖT

Valmentajina toimivat: Toni Järvinen (päävalmentaja), Vesa Havikari, Jouni Honkola. Lisäksi tarvittaessa mukana auttelevat Mika Terho, Jani Suojansalo ja Tony Suoniemi.

Joukkueenjohtaja Marjaana Suojansalo ja rahastonhoitaja Pia Schildt.

TIEDOTUS

Whatsapp: yleinen tiedotus

Jopox: reenit ja muut tapahtumat ja niihin ilmoittautuminen

Lisäksi tiedotteet lisätään jopoxiin.

MAKSUT

Kausimaksu jaetaan kahteen osaan. Ensimmäinen osa 200 euroa laskutetaan toukokuussa, ja mahdollinen toinen osa (max 50€) laskutetaan elokuussa. Budjettia tehdessä emme ole varautuneet varainhankintaan. Jos löytyy vapaaehtoinen varainhankintavastaava, niin otamme hänet mielellään mukaan joukkoon, ja näin ollen sitten talkoilla tms, voidaan kausimaksua alentaa. Varainhankinnasta kiinnostuneet voivat ilmoittautua joukkueenjohtajalle!

Kausimaksu koostuu aiempien vuosien tapaan PJK Seuramaksusta (80 € per poika), PJK työntekijän maksusta (50 € per poika) ja loput kulut menevät turnauksiin, sarjamaksuihin, palkitsemisiin, tuomarikuluihin ja muihin pieniin tarvikekuluihin. Kausimaksuun ei siis sisälly peliasusteita. Kausimaksua ei voida alentaa, jos osallistuu vain osittain kesäkaudella.

LISENSSI

Jokainen pelaaja tarvitsee lisenssin, ja se pitää itse hankkia täältä https://www.palloliitto.fi/jalkapalloperhe/palvelut-seuroille/pelipaikka/pelipassit-ja-vakuutukset. Lisenssi pitää olla voimassa pelikauden alkaessa. Tuote on V22 (2008 syntyneet ja nuoremmat). Huolehtikaa siis jokainen itse että lisenssi on hankittu! Lisäksi jokaisella täytyy olla voimassaoleva TAPATURMAVAKUUTUS!

VARUSTEET

Varusteiksi jokaiselle tarvitaan oma pallo, säärisuojat ja juomapullo sekä peliasu (shortsit, t-paita ja sukat). Jos näitä on sopivina aiemmilta vuosilta niin niitä saa käyttää

Jopoxissa on auki Niken VARUSTETILAUS lomake, ensimmäinen tilaus lähtee eteenpäin 16.4 ja toinen toukokuun lopussa.

MUITA ASIOITA

KANNUSTAMINEN

Muistetaan kannustaa positiivisesti ja tasapuolisesti kaikkia pelaajia kentän laidalla!

PALAUTE

Kaikkeen kiusaamiseen on on 0-toleranssi. Aina valmentajat eivät välttämättä huomaa kaikkea mitä kentällä tapahtuu, mutta jos kotona tulee puheeksi kiusaaminen tms, on hyvä ottaa se valmentajan kanssa puheeksi.

VARAINHANKINTA

Joukkueella on oma pieni grilli, jota voidaan hyödyntää makkaramyynnissä kotipeleissä. Vapaaehtoiset vanhemmat voivat hankkia makkarat ja myydä makkaraa, jonka tuotto sitten päätyy joukkueelle.

ALLERGIAT TMS

Jos lapsella on joku sairaus tai allergia josta valmentajien on hyvä tietää, niin kerro siitä Tonille tai Marjaanalle. On hyvä tietää esim ampiaisen pistoallergiat ja tietyt ruoka-aine allergiat reenejä ja pelireissuja varten.

ILTALUKEMISTA

– Palloliiton Fortum Tutor Vanhempain opas:

http://www.fortumtutor.fi/jalkapallo/wp-content/up...

HYVÄ MUISTAA:

PELAAJAT

1. Ole reilu kaveri kaikille!

2. Kuuntele annettuja ohjeita ja yritä aina parhaasi!

3. Saavu ajoissa harjoituksiin ja peleihin

VANHEMMAT

1. Kannusta pelaajia tasapuolisesti!

2. Tue harrastusta lapsesi ehdoilla!

3. Käyttäydy esimerkillisesti urheilupaikoilla, lasten urheilupaikat ovat päihteettömiä!

4. Anna valmentajille ja pelaajille työrauha, voit kuitenkin tarjota apuasi mahdollisuuksiesi mukaan!

5. Ilmoita lapsesi ajoissa tapahtumiin jopoxissa!

VALMENTAJAT

1. Valvo, että pelisääntöjä noudatetaan!

2. Toimi positiivisena ja kannustavana roolimallina!

3. Luo rohkea peli-ilon ilmapiiri, heittäydy mukaan!

Kiusaamisen ja syrjinnän suhteen 0-toleranssi.


   
Lisää uutisia
P-9
«  Helmikuu   »
Kategoriat