Esittely
Ottelutilastot
Liikunnan Riemu - PJK
2016-2017 - Edustus - Futsal-liiga
Klo 18:30 Jyväskylän Monitoimihalli
7
Lok

Ennakkoinfo


Ottelu katsottavissa futsal-liiga.tv

Lauantaina Jyväskylään


Kauden kolmannessa liigaottelussa PJK matkustaa Jyväskylään Liikunnan Riemun vieraaksi. GFT voiton ja Sievi tappion jälkeen Klubin pojat lähtevät metsästämään kauden toista täyttä pistepottia Jyväskylän monnarilta.

Riemu on pelannut liigassa vasta yhden ottelun, häviten 3-0 Ilvekselle. Viime kauteen nähden opiskelijoista koostuvan Riemun kokoonpano on mennyt aikalailla uusiksi. Suurinpiirtein puolet pelaajistosta on vaihtunut. Ykköskentällisessä on tuttu nelikkö Halme-Riikilä-Törmänen-Parpala ja maalivahtikaksikko Myllymäki-Lagerblom on pysynyt samana. Kakkoskenttä on täynnä uusia kasvoja. Varmasti pahin menetys Riemulaisille oli viime kauden pelaajavalmentajan Ville Vähä-Koitin siirtyminen Espooseen, GFT:n riveihin.

Viime kaudella PJK ja Riemu kohtasivat kolme kertaa. Kaksi kertaa pelattiin Jyväskylässä ja kerran Pirkkalassa. Alkukaudesta pelatun Pirkkalan ottelun Riemu voitti 1-4, PJK:n vielä totuteltaessa liigan vauhtiin. Joulun jälkeen PJK kohtasi Riemun kahdesti Jyväskylässä. Ensin Suomen Cupissa, sitten liigassa. Cup-pelin klubi vei nimiinsä lukemin 6-8 ja liigapelin pisteet jaettiin Riemun voittaessa jatkoajalla 5-4.

Lauantai iltana Jyväskylässä nähdään varmasti vauhtia ja vaarallisia tilanteita kun kaksi pudotuspelipaikkaa hamuavaa joukkuetta iskevät yhteen!

Riemu-PJK Lauantaina 7.10. kello 18.30 Jyväskylän monitoimitalolla ja futsal-liiga.tv:ssä.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
Liikunnan Riemu
Lisää uutisia
Pirkkalan Jalkapalloklubi
«  Kesäkuu   »
Kategoriat