Seurasta

PJK- Tasokkaan ja monipuolisen jalkapalloharrastuksen mahdollistaja Pirkkalassa

Pirkkalan Jalkapalloklubi (PJK) on vuonna 1993 perustettu pirkkalalainen jalkapallon ja futsalin erikoisseura.

PJK:n perustana on vahva ja perinteikäs juniorityö 5-vuotiaiden pallokoulusta aina B-juniorijoukkueisiin. Vahvan juniorityön mahdollistajina on jo yli 25 vuotta toiminut aktiivisten ja vapaaehtoisten pirkkalalaisten vanhempien joukko, joka on omalla toiminnallaan luonut kaikille halukkaille lapsille edellytykset nauttia jalkapallosta sekä myös kehittyä pelaajina. Seuran toiminnan kantavana ajatuksena on aina ollut, että PJK:ssa jalkapallo olisi mahdollisimman edullinen harrastus.

Vuosittain PJK:n pallokoulussa aloittaa 30-40 innokasta 5-vuotiasta jalkapalloilijan alkua. Pallokoulun jälkeen juniorijoukkueissa pelaavat sadat lapset osallistuvat Tampereen piirin alaisiin sarjoihin sekä useisiin turnauksiin. Vuosittain PJK järjestää myös koululaisturnauksen pirkkalalaisille koululaisille sekä puulaakiturnauksen harrastajapelaajille.

Vuonna 2019 seurassa jatketaan aiemmin aloitettua seurakehityshanketta tavoitteena kehittää seuran toiminnasta entistä laadukkaampaa ja yhteisöllisempää. Seurakehityksessä panostetaan pelaajakehitystyön, talouden ja markkinoinnin kehittämiseen sekä seuraorganisaation kehittämiseen. Osana seuran kehitystä vuonna 2019 seuralle palkataan ensimmäinen työntekijä sekä hankitaan omat toimitilat.

PJK:n arvot: yhteisöllisyys, oikeudenmukaisuus, sitoutuneisuus, tavoitteellisuus ja iloisuus

PJK- Positiivista Peliä Pirkkalassa!


   
Lisää uutisia
Pirkkalan Jalkapalloklubi
«  Huhtikuu   »
Kategoriat