Seurasta
Pirkkalan Jalkapalloklubi (PJK) on vuonna 1993 perustettu pirkkalalainen jalkapallon ja futsalin erikoisseura.

PJK:n perustana on vahva ja perinteikäs juniorityö 5-vuotiaiden pallokoulusta aina B-juniorijoukkueisiin. Vahvan juniorityön mahdollistajina on jo yli 20 vuotta toiminut aktiivisten ja vapaaehtoisten pirkkalalaisten vanhempien joukko, joka on omalla toiminnallaan luonut kaikille halukkaille lapsille edellytykset nauttia jalkapallosta sekä myös kehittyä pelaajina. Seuran toiminnan kantavana ajatuksena on aina ollut, että PJK:ssa jalkapallo olisi mahdollisimman edullinen harrastus.

Vuosittain PJK:n pallokoulussa aloittaa 40 innokasta 5-vuotiasta jalkapalloilijan alkua. Pallokoulun jälkeen juniorijoukkueissa pelaavat sadat lapset osallistuvat Tampereen piirin alaisiin sarjoihin sekä useisiin turnauksiin. Vuosittain PJK järjestää myös koululaisturnauksen pirkkalalaisille koululaisille sekä puulaakiturnauksen harrastajapelaajille.

Vuonna 2014 seurassa aloitettiin Palloliiton tukema seurakehityshanke tavoitteena kehittää seuran toiminnasta entistä laadukkaampaa ja yhteisöllisempää. Seurakehityksessä panostetaan pelaajakehitystyön, talouden ja markkinoinnin kehittämiseen sekä seuraorganisaation kehittämiseen.

Vuonna 2015 PJK:n juniorityön merkittävimpänä saavutuksena PJK-00 joukkue pelasi menestyksekkäästi Etelä-Länsi-Liigaa yhdessä etelä-suomalaisten suurseurojen, kuten HJK:n, Hongan, Interin ja Ilveksen kanssa. Kaudella 2016 miesten edustusjoukkue pelaa kolmosta ja kaksi naisten joukkuetta naisten kolmosessa. Miesten kakkosjoukkue (PJK/2) pelaa vitosessa.
Futsalissa edustusjoukkue pelaa kaudella 2015–2016 Ykkösessä, PJK/2 kakkosessa ja B-poikien joukkuue piirinsarjassa.

PJK:n visio: Tasokkaan jalkapalloharrastuksen mahdollistaja Pirkkalassa

PJK:n arvot: yhteisöllisyys, oikeudenmukaisuus, sitoutuneisuus, tavoitteellisuus ja iloisuus

PJK- POSITIIVISESTI JALKAPALLOA KAIKILLE   
Lisää uutisia
Pirkkalan Jalkapalloklubi
«  Joulukuu   »
Kategoriat