Futsal-edustukseen lisää jatkosopimuksia
5.8.2016 0:26 Uutiset / Edustus

Järvinen, Strömberg, Tiira & Simola jatkosopimuksiin.

Futsal-edustusjoukkueen tuoreimmat sopimuspelaajat ovat Toni Järvinen (-83), Kalle Strömberg (-85), Tomi Tiira (-86) ja Jiri Simola (-93). Kvartetin viime kauden tehot 42+42 (134 tehtyä maalia sarjassa) kertovat sen, että joukkue sai taas runsaan annoksen tulivoimaa kokoonpanoon. Neljän uuden pelaajasopimuksen myötä joukkueella on nyt sopimukset 4 maalivahdin, sekä 8 kenttäpelaajan kanssa.

Toni JärvinenPolvileikkauksesta toipunut Järvinen kuntoutti itsensä alkukauden aikana huippukuntoon, haki tuntumaa muutaman pelin PJK2:n riveissä, jonka jälkeen oli valmis hyppäämään edustusjoukkueen peleihin. Viime kaudella 11 pelissä esiintynyt ”Jälli” teki parketeille palattuaan pisteitä melkein 2 pisteen ottelukeskiarvolla (4+15=19). Aiempina kausina enemmän maaleja tehtaillut peluri kunnostautuikin hieman yllättäen syöttäjän roolissa, tarjoillen ketjukavereilleen useamman ”varman maalipaikan”. Tulevalla kaudella pääsee jälleen mittaamaan omia taitojaan liigaparketeilla.
Toni JärvinenAiemmilta liigavuosilta paikallisvastustaja Loiskeen riveissä ”Jällillä” on voitettuna liigan maalikuninkuus, joten mediatiimi kysyikin sopimuksen allekirjoituksen yhteydessä, miten maaleja liigassa tehdään?

”Nykyfutsalissa maalit tehdään hyvän joukkuepelaamisen kautta, jossa kentän jokainen peluri osallistuu maaliin omalla panoksellaan. Onneksi joukkueessa on nykyään jo parempiakin maalintekijöitä kuin minä, joten itseni ei tarvitse ottaa paineita maalinteosta. ”


Kalle StrömbergViime kaudella Strömberg esiintyi 14 otteluissa, tehden 13+9 tehot (yli 1.5 pistettä / ottelu). Joukkueen vanhempaa kaartia edustava ”Ströbä” pelasi erinomaisen kauden, vaikka joutuikin jättämään 1/3 kauden otteluista väliin keskivartalovamman takia. On yksi joukkueen taitavimmista pelaajista ja tulee varmasti myös tulevalla kaudella esittämään upeita harhautuksia katsojien iloksi.

Kalle StrömbergSopimuksen allekirjoituksen yhteydessä mediatiimi sai ”Ströbältä” reseptin liigavastustajien ohittamiseen: "Vettä korvasta ja pallo puikoista, ei kai siinä sen kummempaa. Samat jutut ne puree liigassakin, kaikki vaan tarvii tehdä vielä nopeammin ja paremmin."
Tomi TiiraTiira on nykyjoukkueen yksi pitkäaikaisimmista PJK-pelureista, joka on pelannut jo lähes vuosikymmenen Klubin futsal-edustuksessa. Viime kaudella ”Tauski” kirjautti 19 ottelussa tehot 9+3. Upeiden ja tehokkaiden peliesitysten lisäksi mies on hoitanut joukkueen sakkopäällikön roolia menestyksekkäästi. Edustaa joukkueen vasenjalkaisten pelureiden osastoa, joka mahdollistaa monipuolisia variaatioita joukkueen hyökkäyspelaamiseen.
Tomi TiiraAllekirjoituksen jälkeen mediatiimi kyseli ”Tauskilta”, minkälainen paikka PJK:n ”kotiluola” tulee olemaan vastustajille:

”Pirkkalan vapaa-aikakeskuksen kenttä ja puitteet ovat varmasti sarjan parhaimmistoa, ellei jopa paras. Viime vuonna taidettiin hävitä kotona vain yksi peli (Ilves akatemialle). Tietysti yleisön tuki oli iso osa menestystä viime vuonna ja uskon että nyt kun ollaan ensimmäistä kautta liigassa niin yleisö löytää vielä paremmin katsomoihin kannustamaan sinisiä. Kyllähän siitä saa aina pientä extra latausta ja sitä kautta myös vieraita saadaan horjutettua. Yksikään piste ei tule kyllä helpolla lähteen vieraiden matkaan se on ihan varma.”

Jiri SimolaViime kaudelle PJK2:sta edustukseen nostettu Simola oli yksi viime kauden suurimmista yllättäjistä. Debyyttikaudella 20 peliä, joissa huikeat 16+15 tehot (yli 1.5 pistettä / ottelu) oikeuttivat koko sarjan pistepörssin sijaan 5. Ensimmäisen kauden aikana oppi nopeasti joukkueen pelisysteemin ja ainakin ”osan” erikoistilannekuvioista. Kevyellä ja terävällä askeleella varustettu ”Jirsi” on erinomainen 1vs1 pelaaja, joka tulevalla kaudella tulee varmasti yllättämään monen vastustajan. Edustaa joukkueen ”nuorisoa”, tuoden kaivattua piristystä joukkueen vanhemmalle osastolle.
Jiri SimolaAllekirjoituksen jälkeen mediatiimi kyseli ”Jirsiltä” tulevan kauden vastustajista: ”Paikallispeleissä on aina tietty lisätunnelmansa. Ilves tulee varmasti olemaan yksi vaikeimmista vastustajista. PP-70:n riveissä pelaa useita itselle tuttuja pelimiehiä, joten se on ainakin sellainen peli, jonka haluaa voittaa ja jonka kohtaamista odottaa enemmän kuin muita.”
Muistakaa ottaa seuraan joukkueen sosiaalisen mediat tilit:

FB: PJK / Pirkkalan Jalkapalloklubi (Facebook)

Twitter: PJK_Pirkkala (Twitter)


   
Lisää uutisia
Pirkkalan Jalkapalloklubi
«  Toukokuu   »
Kategoriat