Uusia pelaajasopimuksia futsal-edustukseen
8.9.2016 0:02 Uutiset / Edustus

Jaatinen, Litmanen T, Similä & Litmanen M jatkavat edustuksessa

PJK:n futsal-edustuksen pelaajasopimuksen allekirjoittivat Valtteri Jaatinen (-86), Timi Litmanen (-00), Valtteri Similä (-85) ja Mikke Litmanen (-99). Näiden sopimuksien jälkeen joukkueessa on nyt 12 kenttäpelaajaa, sekä 4 maalivahtia. 3,5 viikon päästä alkavaan liigakauteen valmistautuminen on hyvässä vauhdissa ja joukkueen kokoonpano alkaa hahmottumaan. Uusia pelaajasopimuksia hierotaan vielä taustoilla ja niistä uutisoidaan heti kun nimet on saatu papereihin.

Kokemusta joukkueeseen tuovat Valtterit Jaatinen & Similä, jotka viime kaudella kasasivat mukavat 8+12 tehot (Similä 13 ottelua, 6+7 & Jaatinen 8 peliä, 2+5). Ilves FS:n riveissä aiemmin liigaa pelannut ja Suomen mestaruuksia voittanut Similä tuo paljon kaivattua liigakokemusta, jota muulla joukkueella ei juurikaan ole. Ulottuvana pelaajana pystyy syötönkatkoihin ja riistoihin, jonka lisäksi tekee myös tehopisteitä. Pitkään joukkueen mukana ollut Jaatinen pääsee sen sijaan ensimmäistä kertaa liigaparketeille, joilla pääsee esittelemään loistavaa pelisilmää sekä laajaa syöttövalikoimaa.

PJK:n mediatiimi pyysi Valttereilta kommentit nimikaimansa pelityylistä:

”Positiivista ilmapiiriä luova ja todella yllätyksellinen pelaaja. Palloa melkein mahdoton riistää ja ne lonkerot (jalat), kun kerran luulet jo päässeesi miehestä ohi niin sieltä ne jalat vaan ilmestyy ja nappaa pallon pois. Tarvitsee todellakin ihailla kaveria, joka pystyy pelaamaan futsalia noin laadukkaasti minisukset jalassa (pelikengän koko lähes 50).” - Jaatinen Similästä

”Iniestamainen kultakimpale, jolla syöttäminen ja pallonhallinta on tullut äidinmaidossa. Tasapainoa ei ole saanut horjutettua vielä yksikään pelaaja futsalparketilla.” - Similä Jaatisesta


Litmasen veljekset edustavat joukkueen nuorinta osastoa, jota on haettu pelaavaan kokoonpanoon useampina kausina. Suurin osa joukkueesta alkaa lähestyä 30-ikävuotta tai ovat jo ylittäneet sen, mutta tämä veljeskaksikko ei ole saavuttanut vielä edes täysi-ikäísyyttä. Viime kaudella veljeksistä nuorempi Timi debytoi edustuksessa ja pelasikin lopulta 14 ottelua tehden 6+1 tehot. Kauden päätteeksi Timi valittiin Tampereen piirissä vuoden poikapelaajaksi. Edustuksen ringissä ollut Mikke pelasi viime kauden PJK2:n ja PJK:n B-junioreiden riveissä, mutta debyytti edustusjoukkueen sarjaotteluissa jäi vielä tekemättä. Molemmat veljeksistä olivat mukana PJK:n B-junioreiden SM-pronssijoukkueessa. Mikäli edustusjoukkueen kiireet eivät rasita liikaa, voivat veljekset ikänsä puolesta pelata myös PJK:n ja Ilves FS:n U21-yhdistelmäjoukkueessa, joka osallistuu ikäluokkansa SM-Sarjaan. Kuuluvat U17-U19 maajoukkueen pelaajakehitysryhmään.

Annetaan vielä veljesten kertoa toisistaan pelaajina:

”Timillä loistava peliäly ja peliasento. Kikkojakin löytyy joka tilanteeseen. Kuntoo ja nopeutta enemmän niin hyvä tulee.” – Mikke Timistä.

”Mikellä on nopeusominaisuudet kunnossa, hyvä 1v1 pelaaja ja sitten kun saa vielä vähä jerkkua reisiin et saa potkuihin voimaa niin on tuleva pelimies. Vielä kun saa suorilta jaloilta kädet osumaan lattiaan niin kaikki on kunnossa” – Timi Mikestä.


   
Lisää uutisia
Pirkkalan Jalkapalloklubi
«  Toukokuu   »
Kategoriat