Seuralegenda jatkaa PJK:n futsal-edustuksessa
24.9.2016 0:46 Uutiset / Edustus

Seuralegenda Markus "Manne" Lindroos jatkaa futsal-edustuksessa

PJK:n todellinen seuralegenda Markus "Manne" Lindroos jatkaa huikeaa uraansa futsal-edustuksen peliasussa. 20 vuotta sitten edustuksessa debytoinut, nykyisin 38-vuotias Manne on joukkueen ylivoimaisesti kokenein peluri kaikilla mittareilla. Eniten pelattuja otteluja, eniten tehtyjä maaleja, eniten tehtyjä tehopisteitä, jne. Todellinen maalintekijä, joka on myös vanhoilla päivillä innostunut alustamaan maalipaikkoja. Varmasti yksi futsal-historian tehokkaimmista pelaajista. Joukkueella on nyt kasassa 21 pelaajasopimusta (17 kenttäpelaajaa + 4 maalivahtia). Pelaajalistan löydät täältä

Harjoituskauden esitykset kielivät siitä, että mies on jälleen kerran huippukunnossa. Kahdessa harjoitusottelussa (SoVo & Ilves FS) isketyt tehot 1+3 kertovat siitä, että Manne ei suinkaan ole jäähdyttelemässä tulevalla kaudella. Valmentaja Lahden tavoin ollut joukkueen mukana siis jo käsittämättömät yli 20 vuotta ja nyt ensimmäistä kertaa liigaparketeilla!

Mannen videoterveiset:

Tervetuloa 2.10.2016 klo 15:00 Pirkkalan Vapaa-aikakeskukselle (Liikuntatalo) kun PJK pelaa historiansa ensimmäisen liigakotiottelun.


   
Lisää uutisia
Pirkkalan Jalkapalloklubi
«  Toukokuu   »
Kategoriat