Edustukselle tappio Jyväskylässä.
27.10.2020 9:30 Uutiset / Jaoston pääsivusto

KaDy-PJK 7-2 (3-1)

PJK:n edustusjoukkue matkusti Jyväskylään sarjan yhden ennakkosuosikin KaDyn vieraaksi. KaDy oli ottelun alussa tyly isäntä ja latoi 3-0 numerot taululle reilussa viidessä minuutissa. Tämän jälkeen klubi pääsi peliin hieman paremmin mukaan ja saikin aikaan kavennuksen Antti Ala-Myllymäen maalilla ajassa 13:18. Tauolle siirryttiin kotijoukkueen 3-1 johdossa.

Tauon jälkeen ajassa 23:05 Ala-Myllymäki iski illan toisen maalinsa ja nosti klubin jo maalin päähän. Toiveet kuitenkin loppuivat lyhyeen kun KaDy:n maajoukkuemiehet Mikko Kytölä ja Tero Intala tehtailivat maalit mieheen ja tilanteeksi 5-2. Lopussa klubi yritti vielä ilman maalivahtia kavennusta, mutta samat herrat lopettivat pyristelyt kahdella maalillaan klubin tyhjään verkkoon ja näin peli päättyi 7-2 lukemiin.

Näimme mitä meiltä vaaditaan, jos haluamme haastaa näitä ihan sarjan parhaita joukkueita ja siinä jonkin aikaa onnistuimmekin. KaDyn rutiini ja hyvä peli oli kuitenkin liikaa meille, kun emme viimeistelleet tarpeeksi kovalla prosentilla ja puolustuspelimme ei ollut riittävällä tasolla kommentoi peliä valmentaja AP Mäkinen.

Nyt peleistä on lähes kolmen viikon tauko ja seuraavaksi PJK on tulessa la 14.11 kun JoSePa Joutsasta saapuu klubin vieraaksi.


   
Lisää uutisia
Pirkkalan Jalkapalloklubi
«  Marraskuu   »
Kategoriat